Energie voor vrouwen

Energize 360 Community
Wij helpen drukke vrouwen 5-10 kg afvallen, strakker worden en gemotiveerd te blijven 💯

"Zonder verandering van mindset,

geen verandering in je leven"

Energize360 is dé online community voor vrouwen die aan zichzelf willen werken. Het bedrijf is opgericht door Sharon van Unen en gevestigd in Almere. Sharon is een moeder van drie, inmiddels wat grotere kinderen, zelfstandig ondernemer en doet daarnaast vier dagen per week aan krachttraining. Sharon is een ervaren en gecertificeerd Personal Trainer in Almere. Daarnaast is zij gecertificeerd BGN Gewichtsconsulent en Mindset Coach. Daarnaast is zij ook opgeleid om zwangere vrouwen of vrouwen die net zijn bevallen te trainen. Zij begeleidt al jaren mensen die aan hun gezondheid willen werken op uiteenlopende gebieden. Door haar ervaring, kennis en inlevingsvermogen en met haar online community wil zij jou ondersteunen op het gebied van mindset en vitaliteit om je gezonder en gelukkiger te voelen. Ongeacht hoe oud of jong je bent, wie je bent, waar je vandaan komt of in welke fase van je leven je bevindt. Fundamenteel zijn we allemaal gelijk, maar heeft iedereen verschillende ervaringen in zijn of haar leven.

Onze online community is opgericht om iedereen te ondersteunen en zo mogelijk onderling met elkaar te verbinden onder het motto

"Samen staan we sterk" 

Bij Energize360 streven we er naar vrouwen te inspireren, empoweren en begeleiden op hun reis naar een gezonder en strakker lichaam. Ons online platform is ontworpen met als doel vrouwen de tools, kennis en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om (buik)vet te verliezen, billen te bouwen en een gezonde levensstijl te omarmen. Wij geloven in het creëren van een positieve en ondersteunende gemeenschap die vrouwen motiveert om hun wellnessdoelen te bereiken en te behouden.


Onze visie rust op drie pijlers:


1. Empowerment

   Wij streven ernaar vrouwen te empoweren door hen te voorzien van wetenschappelijk onderbouwde informatie, deskundig advies en inspirerende verhalen. Wij geloven dat kennis de sleutel is tot zelfvertrouwen en dat zelfvertrouwen de sleutel is tot succes. Ons platform is een bron van educatieve inhoud die vrouwen helpt hun lichaam beter te begrijpen en bewuste keuzes te maken voor een gezondere levensstijl.


2. Personalisatie

   Elk lichaam is uniek, en daarom geloven we in een gepersonaliseerde benadering van fitness en welzijn. Ons platform biedt op maat gemaakte trainingsprogramma's, voedingsadviezen en mentale ondersteuning, afgestemd op de individuele behoeften en doelen van elke vrouw. Door personalisatie streven we ernaar de ervaring van elke gebruiker te verbeteren en duurzame resultaten te behalen.


3. Community-building

   Wij geloven in de kracht van een ondersteunende gemeenschap. Energize360 is meer dan alleen een online platform; het is een gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen die elkaar aanmoedigen, inspireren en ondersteunen op hun fitnessreis. We bevorderen actieve deelname, het delen van ervaringen en het vieren van successen, hoe klein ook. Samen creëren we een positieve en motiverende omgeving waarin elke vrouw zich gesteund voelt.


Met Energize360 willen we niet alleen vrouwen helpen bij het bereiken van hun fitnessdoelen, maar streven we er ook naar om een blijvende impact te hebben op hun algehele welzijn. Wij geloven dat een gezond en strak lichaam het resultaat is van een holistische benadering van gezondheid, en we zijn vastbesloten om vrouwen te ondersteunen op elk aspect van hun reis naar een gezondere levensstijl.

Zullen wij je helpen met afvallen?

Geen gedoe meer. Bereik je doelstellingen met jouw eigen coach online. De meest complete app ooit met wel 1800+ recepten, chat met je coach, schema's op maat en veel workouts. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk.