Afvallen, buikvet verliezen, strakker worden


Voedingsbegeleiding bij Basic-Fit Ladies Corridor Almere 


Wil je afvallen, aankomen, droger worden of bulken? Dan kun je bij ons terecht.

Personal Training Basic-Fit Ladies Almere

Speciaal voor de vrouwen die alleen voedingsbegeleiding zoeken

Heb je een Basic-Fit abonnement, weet je hoe je moet trainen maar je wilt graag alleen voedingsbegeleiding? Dat kan!

Het Fit & Fabulous programma – dé ultieme bestemming voor vrouwen die trainen bij Basic-Fit Ladies Corridor in Almere en op zoek zijn naar persoonlijke ondersteuning op het gebied van voeding! Bij ons begrijpen we dat jouw fitnessreis uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte voedingsbegeleiding om je te helpen je doelen te bereiken.

Of je nu wilt afvallen, aankomen, meer spiermassa wilt opbouwen (bulken), of streeft naar een strakker lichaam – wij staan als ervaren specialisten klaar om je te begeleiden en te motiveren. We zijn er speciaal voor vrouwen die behoefte hebben aan een stok achter de deur om te voorkomen dat ze te veel eten, en we begrijpen dat het vinden van de juiste balans cruciaal is.

Wat bieden wij:

🌟 Persoonlijke consultaties: Geniet van tweewekelijkse consultaties waarbij we jouw voortgang bespreken, doelen herzien en je voorzien van deskundig advies op maat.

 🥗 Op maat gemaakt voedingsplan: Ontvang een voedingsplan in onze app dat perfect is afgestemd op jouw behoeften en doelen, of je nu wilt afvallen, aankomen of spiermassa wilt opbouwen. 

📱 Handige app diensten: Toegang tot onze gebruiksvriendelijke app, waar je jouw voedingsplan, voortgang en tips gemakkelijk kunt bijhouden, waar je ook bent.

💪 Motivatie en ondersteuning: We zijn hier om je te motiveren en te ondersteunen op elk moment van je fitnessreis. Geen uitdaging is te groot wanneer je een team hebt dat achter je staat!

Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of al een doorgewinterde sporter bent, wij geloven dat voedingsbegeleiding een essentieel onderdeel is van jouw succes. Samen werken we aan een gezonde, gebalanceerde levensstijl die perfect past bij jouw unieke behoeften en doelen.

Investeer in jezelf en ontdek de transformatie die mogelijk is met de juiste voedingsbegeleiding. Meld je vandaag nog aan en begin jouw reis naar een fitter, gezonder en stralender leven met Fit & Fabulous Voedingsbegeleiding!

Let op: Consultatieplekken zijn beperkt, dus wacht niet te lang. Jouw beste zelf wacht op je!

Ja, graag! 


Cursussen en community voor vrouwen

Ontdek de vele voordelen van onze online vrouwencommunity

  • Empowerment: Leer jezelf te omarmen en je zelfvertrouwen te vergroten. Ontdek jouw unieke kracht en gebruik die om je doelen te bereiken.


  • Kennisdeling: Word een bron van inspiratie en laat je inspireren door anderen. Deel je ervaringen en leer van mensen met een verschillende achtergronden en perspectieven.


  • Ondersteuning: We staan altijd voor je klaar, of je nu een vraag hebt, een moeilijk moment doormaakt of een succes wilt vieren. Samen tillen we elkaar naar nieuwe hoogten.


  • Motivatie: Blijf gemotiveerd op je reis naar een gezonde en gelukkige levensstijl. Onze gemeenschap en cursussen bieden je de nodige stimulans om door te zetten, zelfs op de meest uitdagende momenten.
Ja, graag!


Cursussen en community voor vrouwen

Dus waar wacht je nog op?

Sluit je aan bij onze bloeiende community van sterke en gepassioneerde vrouwen die zich inzetten om hun doelen na te sterven. Laten we samen op weg gaan naar een leven vol gezondheid, geluk en voldoening.


Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van iets buitengewoons!

Ja, graag!


Onze tarieven

Fit & Fabulous Voedingsbegeleiding

✅ Extra stok achter de deur

✅ App met 2000+ recepten

✅ Iedere 2 weken een consult van 20 minuten bij Basic-Fit Ladies

✅ Persoonlijke menu's, rekening houden met voorkeuren en allergieën

✅ Extra motivatie wanneer je het even niet ziet zitten

✅ Een moment om vragen te stellen, tips en advies te ontvangen

✅ Een persoonlijke omgeving op maat voor jou alleen door je coach samengesteld

✅ Boodschappenlijstje en direct bestellen bij de supermarkt

✅ Mediatieoefeningen, tips en blog-artikelen

✅ Persoonlijke trainingsschema's en instructievideo's

✅ Chatten met je coach wanneer je wilt via de app

✅ Toegang tot onze online community

✅Maandelijks opzegbaar


Vanaf € 110,00 per maand

Ja, graag!
Abonnement

Gecertificeerd, professioneel en een persoonlijke deskundige aanpak

Ontdek onze aanpak en community voor vrouwen die (buik)vet willen verliezen, billen willen bouwen en een strakker en fitter lichaam willen.